Servicii complete


Tractari Auto RFL (cu plecare din Craiova in toata Romania & International)

E-mail: / Mobil: 0750131378

Tractari auto RFL iti asigura intreaga gama de servicii auto de care ai nevoie atunci cand apar probleme cu autovehiculul tau. Venim in sprijinul celor care se afla in impas oriunde si oricand, indiferent de conditii sau de probleme. Vom rezolva orice problema pe care o aveti si vom gasi solutia optima pentru tine. Noi punem siguranta ta pe primul plan.

Alege serviciul potrivit pentru tine!

Tractare auto pe platforma

Tractam orice fel de autoturism sau autoutilitara. Transportam autoturismul tau în conditii foarte bune si in deplina siguranta.

Tractare utilaje agricole

Transportam utilaje agricole de mici sau mari dimensiuni. Fie ca le-ati achizitionat sau le mutati, serviciul nostru va poate fi de ajutor.

Asistenta rutiera non stop

Aveti o pana de cauciuc sau masina nu mai vrea sa porneasca? Serviciul nostru de asistenta rutiera este non stop si il realizam cu promptitudine.

Transport pasageri

Asiguram transportul pentru pasagerii din masina avariata. Cu autospecialele noastre se pot transporta atat masini avariate, cat si 6 persoane aflate la fata locului.

Servicii de transport adiacente

Transportul unui automobil vechi pentru programul Rabla la un centru REMAT. Transportul autovehiculelor neinmatriculate pentru ITP.

Reprezentante auto & Service

Colaboram cu toate reprezentantele de autoturisme din Craiova. Te ajutam cu alegerea unui service auto in vederea programarii pentru reparatii.