Despre noi


Tractari Auto RFL (cu plecare din Craiova in toata Romania & International)

E-mail: / Mobil: 0750131378

Tractari Auto RFL este o companie din municipiul Craiova, care activeaza in domeniul tractarilor auto, a tractarilor de utilaje agricole sau asistenta rutiera. Oferim servicii de tractare pentru autoturisme, autoutilitare sau utilaje agricole, cu platforma de 6 metri lungime. Iti garantam servicii de calitate si profesionalism.

Profesionalismul este
punctul nostru forte!

Iti punem la dispozitie servicii complete de tractari auto, la preturi fara concurenta. Platformele noastre sunt dotate cu accesorii de ultima generatie. Personalul nostru este calificat si dispune de atestate profesionale. Ne adaptam situatiilor intampinate si ne ridicam la asteptarile clientilor care au apelat la serviciile firmei noastre de tractari auto Craiova.

Fa o programare

Servicii personalizate
in fuctie de nevoile tale!

Fie ca ai nevoie de servicii de tractari auto sau transportul pasagerilor din masina avariata, de transportul unui automobil vechi pentru programul Rabla la un centru REMAT sau transportul autovehiculelor neinmatriculate pentru ITP, noi suntem solutia. In cazul in care interventia se dovedeste a fi una dificila, putem prelua pasagerii.

Vezi toate serviciile

Experienta
in tractari auto

Experienta pe care am dobandit-o in tractari auto ne impune un timp de raspuns foarte scurt la solicitarile clientilor nostri din Craiova. Ne asiguram ca autovehiculul avariat sau defect ajunge in bune conditii la destinatia aleasa de tine, cu cele mai mici costuri.

Vezi galeria foto

NU percepem taxe ascunse, NU contorizam timpul de manipulare, incarcare sau descarcare a autovehiculului. Suntem disponibili oricand la orice ora!